2012. április 17., kedd

Március (Április)

Március

Március 15-i megemlékezés

Az idén közösen ünnepeltünk óvodánk többi csoportjával együtt. A megemlékezés a tornateremben történt, ahová mindannyian szép ruhában kokárdával jelentünk meg. A rövid kis ünnepség folyamán minden csoport előadta az alkalomra szánt "darabját". Nagy büszkeségünkre, csoportunkból, Sz. Bence szavalhatta el a Nemzeti Dal-t. Az alkalom a Himnusz közös eléneklésével ért véget.


Habakuk bábszínház

A Habakuk Bábszínház előadását, ahogyan mindig is, nagy várakozás előzte meg. A gyerekek már napokkal korábban az előadásról beszéltek és arról mit adnak majd elő a színészek. Egymás között beszéltek arról is, ki mit hallott már eddig a csodaszarvasról, mivel az előadás A csodaszarvas legendájáról szólt.
A bábosok, most is teljesen elvarázsoltak bennünket, nemcsak az előadással, előadásmódjukkal, hanem esztétikus, kreatív díszleteikkel. Valamint azzal, hogy gyermekeinket is bevonták a történet egy-egy jelenetébe. Így voltak, lovagok, hídépítők, magyar menyecskék is, akik a közönség soraiból csöppentek bele a történetbe, és színesítették az előadást.


Gyülekezetlátogatás - Fogadalomtétel

A március 25-i gyülekezetlátogatás keretén belül került sor az új dolgozók fogadalomtételére. A Bárka csoport énekkel és verssel készült ez alkalomra, amit az egész gyülekezet előtt, közvetlenül a fogadalomtétel után, elő is adott. A gyerekek után, óvodánk Halacska Kórusa is énekszóval köszöntötte az új dolgozókat. Az istentisztelet után pedig a gyülekezeti teremben, szeretetvendégség mellett lehettünk együtt.


Április
 
2012. április 03. (kedd) - Gézengúz együttes
2012. április 06. (péntek) - Nagypéntek - fenntartói szünet
2012. április 09. (hétfő) - Húsvéthétfő - munkaszüneti nap
2012. április 11. (szerda) - Húsvéti hagyományőrzés - locsolkodás
2012. április 13. (péntek) - Nevelés nélküli munkanap
2012. április 21. (szombat) - Munkanap
2012. április 30. (hétfő) - május 01. (kedd) Munkaszüneti nap