2013. január 18., péntek

Kiemelt programjaink

Csörömpölők    (2013. január 29.)
 
Gyermek-centrikus, mókás, interaktív zenei műsor, fiatal zenészek előadásában. Ezzel is igyekszünk megalapozni a farsangi hangulatot.


Farsang     (2013. február 7.)

Kérjük, a gyerekek reggel már jelmezben érkezzenek a csoportba. Kiscsoport lévén, ebéd előtt átöltöztetjük őket, hogy a jelmezek is épségben maradjanak.


Szülők bálja     (2013. február 8.)

Szeretettel várunk minden kedves szülőt február 8-án, pénteken 18 órai kezdettel megrendezendő szülői bálunkra, melynek témája idén a retro életérzés köré csoportosul.
Belépő jegyet idén sem szedünk, de lehetőség lesz támogatójegyek és tombola vásárlására, melyek megvételével óvodánkat segíthetitek. Kérünk benneteket, hogy aki megteheti, lehetőség szerint, idén is járuljon hozzá a vacsora költségeihez. Erről bővebben a csoportokban informálódhattok.
Minden családnak küldünk részletes meghívót a részletes programról, ízelítőnek annyit, hogy láthattok majd szülők és dolgozók által előadott közös műsort, fellép a Halacska kórus és a Halacska néptáncegyüttes, lesz karaoke, vetélkedő, teaház, garantáltan ízletes vacsora és a végén retro tánctanulás.
A vállalkozó kedvűeket arra biztatjuk, hogy öltözzenek retro stílusban, ezzel is megalapozva az est hangulatát.
A tombolához és dekorációhoz szívesen fogadunk felajánlásokat.
Kérünk benneteket, hogy azok a szülők, akik szívesen részt vesznek a műsorban keressék meg az SZMK-s szülőket és egyeztessenek az óvónőkkel!
Mindenkit szeretettel várunk!